dilluns, 6 de gener del 2014

La Crua Realitat


Avui escriuré el mateix post en 3 idiomes, perquè? PERQUE PUC! A part del català, castellà i anglès parlo el francès, el portuguès i en xaporrejo algun que d'altre més. En canvi visc en un país on la majoria de polítics no tenen ni un nivell bàsic-mínim d'anglès, on ens menteixen contínuament i ens diuen que "España va bien!", on la corrupció sembla estar de moda; visc en un país on l'excusa de la "crisis" ha servit per retallar els sous i els drets bàsics dels ciutadans, i atenció perquè amb això també estan retallan els nostres somnis i el nostre futur, s'ho estan carregant tot!!
Havíem arribat a un punt on els joves, l'única oportunitat que tenien d'aconseguir un treball digne era marxant a l'estranger on allà sí que es reconeixia el seu talent, però atenció perquè amb la nova llei que han publicat al BOE els senyors (corruptes, mentiders, incompetents, monolingües, etc.) del P.P. ara tots aquells que no cotitzin a Espanya i resideixin a l'estranger més de 3 mesos l'any, perdran tot dret a rebre atenció mèdica sanitària... això inclou a tots aquells joves valents i aventurers que han decidit sortir d'aquest país "meravellós" per intentar buscar un futur millor (també inclou els que han decidit anar a l'estranger per aprendre o millorar un altre idioma). Aquesta nova llei també m'inclou a mi que, com a Esportista professional passo gran part de l'any en altres països competint i entrenant. I el que més rabia em fa és que vaig representant a un país que mai ha fet ni farà res per mi. En el 2011 m'havien de donar una beca com a reconeixement dels meus mèrits esportius (estic reconeguda com a esportista d'elit tant per la RFEV com per la FCV). Se'm va dir que degut a la crisi se'm pagaria en el 2012. En el 2012 ja em van dir que me n'oblidés, i evidentment en aquest 2013 ja ni se'n parlava. Algun país em vol adoptar??
Vaig deixar la feina de 10 anys (treballava en un Banc) per intentar fer realitat el meu somni. Em vaig gastar tots els estalvis i vendre la furgoneta per pagar-me els desplaçaments i les despeses de les competicions. I sabeu que? ho vaig aconseguir, em vaig convertir en Kitesurfista profesional, 3a del Món de la modalitat Regata  (futura disciplina Olímpica) en el passat 2013.
No me'n penedeixo ni un sol dia de la decisió que vaig pendre, ara ho tornaria a fer però la crua realitat és que el 2014 ja està aquí, les primeres competicions de l'any comencen al febrer, però aquest any alguna cosa canviarà: jo no hi podré assistir perque no tinc més diners, se m'han acabat... Estava esperant cobrar el premi en metàl·lic de l'última competició per comprar el bitllet d'avió de la següent...però no em cobreix les despeses mínimes...
I llavors en els JJ.OO tot són queixes i lamentacions del fet que Espanya no aconsegueix medalles...?? I de què s'estranyen???!!!

En fi, només volia dir'ls-hi senyors polítics de pa sucat amb oli que a mi no se'm "carregaran", sóc catalana, tossuda i lluitadora i d'una manera o altre me n'en sortiré!! Trobaré la manera de seguir fent el que m'agrada, però després no s'enfadin si decideixo no promocionar la seva estimada marca "España".

Si voleu col.laborar amb la meva causa i ajudar-me a segui competint podeu fer una donació a través de PayPal que trobareu aquí en meu blog. Moltes gràcies




                

                                                                        

6 comentaris:

Jordi Castellà ha dit...

Veritats com punys les q dius! Però si ESPANYA ho pagués tot també defensaries la teva catalanitat? Si així fos! Jo el primer en ajudar-te en el q faci falta!

Anònim ha dit...

Benvinguda al mon real

Anònim ha dit...

Viure de l'esport malauradament només ho poden fer quatre afortunats, i si no ets futbolista, encara menys! No t'estressis i disfruta dels llocs on has estat, que ja m'agradaria a mi!!!
Potser quan siguem independents, la federació catalana et beca!!! ;)
I les marques aquestes surferes pijes no fan sponsors?
sort i endavant!!!

Núria Gomà ha dit...

Jordi, els diners no canvien els sentiments ;)
Anònim, les marques surferes pijes només ajuden amb material, i d'això ja vaig servida ;)

Núria Gomà ha dit...

Jordi, els diners no canvien els sentiments ;)
Anònim, les marques surferes pijes només ajuden amb material, i d'això ja vaig servida ;)

Anònim ha dit...

Si no he entés malament, Catalunya no aplicarà la nova llei sobre l'atenció mèdica sanitària.
Salut i Força Núria!

Xevi